Kilpailu kera hyvien kiksien!

Heissan kaikki!

Tästä minä hieman vihjailin joskus, että haluan muistaa jokaista Kierrätysideoita- ja ohjeita ryhmäläistä siitä, kun he ovat luoneet ryhmään niin ihanan hengen! Ryhmässä kuka vain voi kysyä mitä vain, ja aina tulee vastauksia. Jokainen mukana oleva on todella auttamishaluinen ja positiivisen asenteen omaava. Se saa joka päivä minulle hymyn huulilleni. Ja siitä tämä lähti – ajatus, että tälle vuodelle mahtuu vielä yksi kilpailu mukaan!

.

Aloin pohtia, että kuka olisi hyvä yhteistyökumppani, joka jakaisi saman ajatusmaailman, ja apuylläpitäjäni Niina sitten ehdotti, että mitenkäs olisi KIKS. Noh, minä aloin tutkia asiaa ja innostuin kovin, mikä ihana yritys! Ajatus- ja arvomaailma osuvat kyllä niin hyvin kohdalle, että melekin ei voi uskoa 🙂 Otin yhteyttä ja onneksi mielenkiinto oli molemminpuolista, joten tässä tämä nyt on – kilpailu valmiina pakettina teille kaikille!

Ennen kun mene muihin yksityiskohtiin, niin haluan kertoa vähän KIKSistä. Heistä kertoo jo paljon heidän sloganinsa:

.

Kunnioittaen luontoa, ihmistä ja hyviä kiksejä

.

KIKS-tuotteet tehdään käsityönä kierrätys- ja ylijäämämateriaalista, kunnioittaen luontoa, ihmistä ja hyviä kiksejä. Tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Oulussa 100% reilusti ja rakkaudella. Lisätietoa merkistä, tuotteista, jälleenmyyjistä sekä uusista ja vanhemmista mallistoista: http://kiks.fi/

.

Tämän kilpailun palkintona on takki KIKSin mallistosta, ja palkintoina olevat tuotteet ovat KIKSin takkimallit Acts, Hoods ja Shells joko välikausiversiona tai talviversiona! Voittaja saa valita alla olevista tuotteista, listatuissa väri- ja kokovaihtoehdoissa:

.

https://www.weecos.com/en/item/acts-jacket

https://www.weecos.com/en/item/acts-sarkatakki

https://www.weecos.com/en/item/hoods-jacket

https://www.weecos.com/en/item/hoods-wool-jacket

https://www.weecos.com/en/item/shells-jacket

https://www.weecos.com/en/item/shells-wool-jacket

.

Kilpailuun osallistuminen on hyvin helppoa – kirjoita tämän blogipostauksen kommenttikenttään minkä takin haluaisit ja miksi 🙂 Julkaisen kilpailun voittajan nimimerkin täällä 21.11! Kun vastaat, niin sinulle syntyy numero, ja nettiohjelma sitten arpoo näistä numeroista yhden, ja sillein löydämme voittajan 🙂 Eli ei tarvitse kuin käydä tsekkamassa, että mikä takki olisi ominainen ja jättää perustelut kommenttina – hyvin yksinkertaista! 🙂 Toivottavasti te olette tästä yhtä innoissanne kuin minäkin! Nyt ei muuta kuin takkeja tutkailemaan ja “hyviä kiksejä” – pitäkää hauskaa!

Laura

98 thoughts on “Kilpailu kera hyvien kiksien!”

 1. Acts wool sarkatakki, harmaa/pinkki , kokona L/XL. Kicksin ihana tarpeeksi pitkä kauniisti istuva takki, jossa on käytetty kivoilla leikkauksilla kierrätyssarkaa, joka kestää. Huppu on myös tässä takissa ihana. Tässä takissa on sitä jotain 💜.

  Liked by 1 person

 2. Acts jacket! Aaahh, jo kuukausia haaveilemani takki! Niin kaunis, käytännöllinen ja simppeli, säpäkällä keltaisella tai pinkillä twistillä. Just mun takki, johon on rahansäästötalkoot menossa. Jos takin voittaisi niin voisin ostaa vaikka villakangasversion kans.

  Liked by 1 person

 3. Acts musta-keltaisena! Sopisi mainiosti reissutakiksi Kalifornian kosteaan talveen – ja hiekkalaatikolta kaupungille myös kotokuvioissa! + sitten ois Kiksiä molemmilla puoliskoilla 😄

  Liked by 1 person

 4. Acts sarkatakki harmaa/pinkki valikoitui parhaaksi vaihtoehdoksi pitkän harkinnan myötä. Säällä kuin säällä liikkuvalla vedenpitävyys on ehdottomasti plussa. Hyvännäköinen ja toimiva leikkaus. Upea takki, joka varmasti tulisi käyttöön

  Liked by 1 person

 5. Acts jacket kiitos kovasti! Muistuttaa niin kovasti omaa takkiani, joka lähti ehkä vahingossa, ehkä tahallaan pitkäkyntisen mukaan keväällä helsinkiläisravintolan narikasta lounaan aikana. Takki oli uniikki kappale ja kotikaupunkini design-näyte, jota kannoin ylpeänä. Tarinan opetus taisi olla, että älä kiinny tavaraan. Toisaalta, haluaisin elää ilman rojua ja ostaa tavaroita joilla on selkeä funktio ja kestävän kehityksen hengessä. Sekin takki oli ostettu kestämään. Ehkä se kestää nyt jollain toisella.

  Liked by 1 person

 6. Acts wool sarkatakki, musta-harmaa, m tai l koko. Todella kaunis takki, hienot leikkaukset ja istuu kuin unelma! Tämä olisi todellinen onnenpotku, jos tämän takin voittaisin!! ❤

  Liked by 1 person

 7. Ehdottomasti Acts Wool Jacket, jota käyn nettisivuillanne ihailemassa harva se päivä! Niiiiin tyylikäs, mutta varmasti myös lämmin ja kestävä. Entisenä Oululaisena pitäisin sitä enemmän kuin ylpeänä päälläni! Juuri tällä hetkellä takkiin ei ole harmillisesti varaa, koska olen kotiäitinä, siksi toivonkin kovasti että onni suosisi minua 🙂

  Liked by 1 person

 8. Acts Wool Jacket, harmaa – sitruunan keltainen, koko XL.
  Pylly ei palellu. Eikä pää, tuulen tuivertaessa. Perusharmaa, jonka kanssa käy värikkäät huivit ja hassut hatut. Sisäpuolelta kuitenkin jännästi värikäs, niinkuin allekirjoittanut.

  Liked by 1 person

 9. Acts Wool Jacket L (3 Grey – Lemon Yellow). Kaunis takki ja varmasti lämmin mm. työmatkoille (junaa odotellessa asemalla ajoittain tuulee). Huppu on iso plussa, etenkin jos pipo jää kiireessä matkasta.

  Like

 10. Acts Wool Jacket. Tosi tyylikäs takki tehty kierrätysmateriaalista, sitä ei moni uskois. Ei tarttis tämä takki päällä hävetä ja palella 🙂

  Like

 11. Shells Wool Jacket, M koko. Laadukas materiaali korostuu yksinkertaisessa, mutta miellyttävässä muotoilussa ja huppu antaa tuulessa ja vesisateessa kaivattua suojaa.
  Tämä on takki joka sopii jokapäiväiseen käyttöön.

  Like

 12. Acts wool jacket, rakkautta ensisilmäyksellä! ❤ Jos olisi varaa, tilaisin samantein. Harmaa/musta, M. Huom, yritin äsken kommentoida nimimerkillä JenniS, mutta en nähnyt sitä missään.

  Like

 13. Oon nyt lykänny kommentoimista turhan pitkään. En vain osannu päättää, minkä takin eniten tahtoisin. Mut ehkä se olis tuo Shells Wool Jacket…ehkä eniten siksi, että se mahtais sopia parhaiten mun vartalotyypille. Rennolta se vaikuttaa myös 😛 Ja kaunis&katu-uskottava se on, yhtä lailla kuin muutkin mallit. Toki jos olisin hitusen solakampi, ottaisin varmaankin Acts Wool Jacketin sinisenä 🙂

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s