KILPAILU ON RATKENNUT!

Hei kaikille!

Täällä Ruotsin eteläkärjessä on ollut tänään erittäin tuulinen päivä! Tuntuu, että lähtee tukka päästä! Alla vähän mallia heinien muodossa.

Mutta ilmat sikseen ja takaisin itse pääuutisen pariin! Eli kilpailu on ratkennut ja voittajaksi selvisi idea ‘Pöydästä tasoksi’, jonka loihtijana toimi Annakreeta! Oikein paljon onnea!! Voittoidea keräsi peräti 58% kaikista annetuista äänistä. Jaetun kakkossijan ideat saivat kumpikin 9% äänistä. (voittajalle on laitettu meiliä)

Pöydästä tasoksi

Tässä ote idean taustasta:

Mietin pitkään, millainen taso tai lipasto ikkunan alla pitäisi olla. Sitten minulla tuli mieleen pieni pöytä, joka ajelehti vailla käyttötarkoitusta yläkerran aulassa. Sahasin siis pöydän halki. Pöytä sopii kahdessa osassa täydellisesti ikkunan alle. Se on juuri oikean mittainen, riittää koko ikkunan leveydelle. Kiinnitin pöydänpuolikkaat suoraan seinään pienillä kulmaraudoilla pöydän kannen alapinnasta.

Voittaja sai siis valita haluamansa korvakorut Petran korut- valikoimasta (lasiset/hopeiset korvakorut).

Ja minusta oli niin ihanaa käydä läpi ideoitanne, ja seuraava blogikirjoitus tuleekin olemaan ideoista, ja niistä teidän tarinoistanne, jotka minulle ideoistanne lähetitte. Toivottavasti se auttaa kaikkia niitä, ketkä jotkit ideat myös omassa kotonaan haluaa ottaa työnalle 🙂 Siihen pyritään!

Tuulisin terveisin,

Laura

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s