VIIMEINKIN! Ja jo oli aikakin! Eli kilpailua pukkaa!

Tässä on viime ajat olleet yhtä hulabaloota! Tuntuu, että vaikka kuinka tekee, niin ei aika loppuu, ja kaikkea ei voi tehdä, kun ei ole varma suunnitelmista. Nyt on kaikki selvinneet.

Eli porukoiden asunto (pala taivasta) on saatu myyntiin, minä muutan huomenna (huomenna jo?) Ruotsiin, ja aloitan siellä opiskelut (Master of Communication) ja mitä parhainta – yhteistyö ihanan Petran kanssa saatu käyntiin. Ja juuri tästä viimeisestä nyt onkin kyse. Vihdoin saadaan Kierrätysideoita- ja ohjeita ryhmän kilpailu käyntiin!

Petran korut

Mutta ennen kun päästä kilpailun yksityiskohtiin, haluan mainita ihanasta runosta joka odoitti minua yksi aamu ryhmän seinällä. Kirjoittanaja oli toiminut Timo Kytö, ja näin se menee:

On semmonen vika tossa Laurassa, ettei pidä ideoita haudassa, vaan antaa ne kaikille meille, silleen tai tälleen pöllähtäneille, sitten me täällä hihkutaan, onneamme tihkutaan, saadaan idiksiä tusina, herää aivojen rusina, äkkiä tuunaan idean mukaan, tekemättä varmasti ei jätä kukaan, siksipä tämä on loistava ryhmä, täällä kun pärjää viisas ja tyhmä.

Kyllähän tuollainen palaute nostaa hymyn kenen tahansa kasvoille! Ei voi muuta kuin sanoa KIITOS! Mutta eiköhän nyt ole aika palata kilpailun polulle. Eli mistä on kyse? No tietenkin kierrätysaiheisesta kilpailusta! Miten se toimii?

  1. Lähetä meilillä kuva ja pieni selitys sinun toteuttamasti kierrätysideasta (yksi per tyyppi) osoitteeseen laura_evelina@hotmail.com ennen 8.9.2014.
  2. Tämän jälkeen minä käyn meilit läpi ja valitsen TOP 10 toteutusta.
  3. Laitan tästä blogiin äänestyksen pystyyn, ja te kaikki voitte äänestää suosikkianne. Äänestys aukeaa 10.9.2014 ja sulkeutuu 20.9.2014. Eniten ääniä saanut voittaa. Mutta mitä siitä voittaa?
  4. Kiitos Petran, Petran korut, lahjoittaa voittajan valitsemat korvakorut tuotteistaan. Korvakoruja on joko hopeisia tai lasisia. Korut ovat osaksi kierrättämällä tehty, esim kierrätetystä hopeasta vesivalutekniikalla valmistetut nappikorvakorut. Voittaja saa siis valita haluamansa korvikset, ja kaikki korvakorut löytyvät Petran korun- nettisivulta.

Petrasta ja hänen koruistaan löytyy lisää infoa seuraavien linkkien takaa:

Tähän voitte osallistua myös kuvilla, joita olette jo Kierrätysideoita- ja ohjeita ryhmässä jakaneet. Ainut sääntö on, että jokainen voi osallistua yhdellä kuvalla. Kuvaan ei tarvitse littää muuta, kuin pieni selitys mistä oikein on kyse. Teen myöhemmin, kilpailun jälkeen, kuvakollaasin ideoista, ja niistä voi sitten jokainen kysellä enempi ja saada ideoijalta tarkemmat tiedot.

Nyt kaikki vaan osallistumaan! Minä koitan pitää silmäni auki, josko tuolta veden toiselta puolelta löytyisi uusia ideoita ja tuulia ryhmään!

– Laura

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s