Tilannepäivitys :)

Voi ei, minulla on niin huono omatunto, kun en ole kerinnyt kirjottelemaan. On oikeasti ollut miljoona asiaa päällä. Niin, tuohan olisi helppo tekosyy, joten avaan sitä hieman.

  1. On tullut tavattua aika monta kiinteistövälittäjää, ja kun pyyntö myyntiavuksi tuli yks kaks, niin sitten pitää viedä asiaa samalla lailla eteenpäin! Ja on sitä tulltu autettua uuden mestankin löytymisessä. Mutta kivaa se on!
  2. Pääsin sisään Göteborgin Yliopistoon suorittamaan ylemmän korkeakoulututkinnon. Jee? Joo, mutta… sain tiedon eilen ja kolmen viikon päästä alkaa koulu. Pitäisi löytää kämppä, sumplia tuet, pakata, muuttaa Ruotsiin… (tää lista jatkuu)
  3. Olen ollut parissa duunihaastattelussa, ja odottelen, että mitä niistä tulisi. Eli en sitten tiedä että jos saan duunin, niin mitä teen. Työt vai koulu. Eli ei voi tehdä oikein mitään minkään suhteen, vaikka pitäisi koko ajan tehdä paljon kaiken suhteen.

Välillä pitää ottaa iisisti, ja mikäs näitä maisemia katsellessa. Maaseutu 🙂

DSC_0018

Sitten pitää tunkea kaikki mitä olin suunnitellut seuraavaksi pariksi kuukaudeksi pariin viikkoon, just in case. Eli vanhoista kankaista pitää ommella kesähameet, pitää käydä luovuttamassa verta (heti huomenna, ihanaa!!!), hoitaa hammas kuntoon ja… ei edes jaksa ajatella loppuja 🙂 

Tämän takia on vähän kaikki päivitykset jäljessä, mutta koitan parhaani, ja kun tämä härdelli on saatu uomilleen, niin tilanne paranee, eli normalisoituu 🙂 Minua saa toki lähestyä, jos jonkin idean ohjeet ovat väärällä kielellä. Minä parhaan osaamiseni mukaan kyllä ne pikemmiten käännän!

Palataan vielä maisemiin. Niin, maaseutu!

DSC_0015

Koittakaa kestää! Tää kesä on tällaista? Hah. Mikäs sen mukavampaa, kuin pieni kiire! Nauttikaa nyt näistä ihanista ilmoista, ja tuijotetaan näitä ruutuja sit koko talvi ilman breikkejä!

– Laura

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s