Miksi FB-ryhmän pyöritys on kivaa?

Olen niin iloinen, että aloitin Kierrätysideoita- ja ohjeita ryhmäni. Aluksi voisin mainita, että kyllä, tiedostan, että nimessä on kirjoitusvirhe. Sen pitäis olla Kierrätysideoita ja -ohjeita. Facebookilla on kuitenkin sellainen asetus, että nimeä ei voi muuttaa, jos ryhmäsäs on yli 250 jäsentä, ja kun virheen huomasin, niin tuo oli ylitetty monin kertaisesti. Ryhmässä on nyt noin 1700 jäsentä, joten nimen muokkaus on mahdotonta.

Ja miksi olen niin iloinen, että aloitin tämän? Noh tein pienen kollaasin palautteesta, jota olen saanut, niin siitä aukeaa ehkä muillekin, miksi hymyilen tämän ryhmän kanssa puuhastellessani 🙂

Kollaasi

 

Illalla tulee taas uusia ohjeita tänne, sekä ideoita ryhmään. EIlinen meni vähän ohi, kun oli koiratapaaminen ja siinä meni päivä. Mutta kyllä oli makavaa! Sama tulee muuten olemaan ensi lauantaina, kun järjestän pomeranian miitin: 12 pommia ja omistajia – ai että, ihanaa!! Ja kun leipomist aharrasta, niin pääse aivot & kädet väsäämän kasan jälkkäreitä + valokuvaustakin tulee harrastettua, niin saa sitten kaikista napsia myös kuvia oikein urakalla. Alla olevan kuvan otti ystäväni Petriikka eilen, kun itse ylitin saada koirat istumaan hetken paikoillaan:

10486951_10152362340624735_3544401798510443352_n

– Laura

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s