Pyöreä & roikkuva sementtipöytä

Tämä ohje tuli bongattua netin ihmeellisestä maailmasta. On se vain kiva, kun jollain välähtää, että eihän pöydällä tarvitse olla jalkoja – se voi myös roikkua! Aivan mahtavaa!

IMG_2810

Tämän tekoon tarvitset sementtiä, jonkin astian (muoto haluamasi), puisia tappeja, todennäköisesti poran, jotian millä saat pöydän roikkumaan, sekä liimaa. Jos maalaat pöytää, niin siihen sitten sitä varten välineet.

IMG_2810

Voit aloittaa valmistamalla sementin. Noudata pussin mukana tulemia ohjeita. Tapit kannattaa leikata yhtä pitkiksi, ja ne on helpoi liimata astian pohjaan kiinni. Koska näistä kohdista pöytä tulee roikkumaan, niin kannattaa katsoa, että ne ovat joka suunnasta samalla kohti.

Astiaan kannattaa suihkuttaa jotian ainetta, vaikka öljyä, joka estää sementin tarttumisen siihen. Sitten sementin voikin lisätä. Kopsauta astia pari kertaa maahan, jotta mahdolliset ilmakuplat lähtevät pois. Sitten teoksen voi jättää kuivumaan sementinohjeiden mukaan. Aika riippuu ihan tuotteesta.

Kun kuivunut, niin voit irroittaa sementin. Jos et saa tappeja irti sementistä, niin voit käyttää apuna mm poraa ja porata tikkujen läpi.

Leikkaa ripustusmekanisminosat yhtä pitkiksi, jos niitä voi leikata. Niiden yhdistäminen sementiin riippuu aivan siitä mitä on käytetty. Voit maalata sementin, jos haluat, tai osan siitä. Jos haluat maalata koko tason, niin se kannattaa tehdä ennen narujen kiinnittämistä.

Sitten vain kiinitys kattoon, ja pöytä käyttöön 🙂

IMG_2810

– Laura

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s