Erittäin iso liitutaulu

Tämä ohje on alunperin bongattu netistä ja jaetty Facebook ryhmässäni Kierrätysideoita- ja ohjeita. Eli tarkoituksena olisi tehdä vanhoista laudoista kehys liitutaululle ja luoda näin iso liitutaulu seinälle. Tämä sopii lapsille, jotta ei tarvitse seinille pirtää, kotiin kaikille muistitauluksi tai ihan miten se käyttäjäänsä voi parhaiten hyödyntää.

DIY-Giant-Chalkboard-The-Merrythought-

Tarvitsen haluamasi kokoisen palan vaneria, laudanpätkiä, liitutaulumaalia, siveltimen, (ehkä) sahan, porakoneen, ruuveja/ nauloja ja liimaa (paras ehkä käyttää puulle sopivaa).

clackboard-turned-intoa-headbard

http://www.homedit.com/34-diy-headboard-ideas/clackboard-turned-intoa-headbard/

 Ensin vanerista pitää saada oikean kokoinen. Tämä koko riippuu tietenkin aivan tekijästä. Vaneri tulee olemaan sen kokoinen kuin koko kokonaisuus. Ja tähän kokoon pitää suunnitella sitten se kehys. Eli mitat samat kummassakin, sillä kehys tulee vanerin päälle.

Päät voivat laudoissa olla joko suorat, tai kaltevat, tai ihan millaiset sinä haluat. Tässähän on kyse luovuudesta 🙂 Ennen kehikon kiinnitystä tulee vaneri maalata. Seuraa maalin ohjeita, ja odota, että kerrokset kuivuvat hyvin 🙂 Sitten ei muuta kuin kehikko kokoon ja kiinni vanriin. Ruuvit sopivat, tai naulat, ihan mikä jokaiselle on parasta.

012-1

http://areafarehome.blogspot.fi/2011_10_16_archive.html

Käyttötarkoituksia voi olla monia 🙂

– Laura

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s